Pasar 2.0 festival

kom genieten van … de heerlijkste lekkernijen exotische tropische vibes vet live entertainment super gezellige sfeer leuke wereldse markt volop kindervermaak zomerse ambiance biertje, wijntje of cocktail

©  2021 – Pasar 2.0 festival – KvK nr.  41100198

betaalbaar voor iedereen

In het kader van de corona wetgeving is er helaas tot nader order maar slechts een zeer beperkt aantal entreekaarten in de voorverkoop beschikbaar (maximaal 750 per dag) en is uitsluitend een kaartje kopen in de voorverkoop mogelijk. De toegangsprijs bedraagt slechts € 5,00 p.p. voor elke bezoeker vanaf 12 jaar. Voor 65-plussers en kinderen tot 12 jaar geldt het gereduceerde tarief van € 3,00 en kinderen tot en met 4 jaar hebben gratis entree.

Indien voorradig zijn er evt. ook kaarten bij de ingang verkrijgbaar totdat deze uitverkocht zijn, echter hiervoor geldt wel dat per transactie aan de ingang een toeslag à € 2,50 betaald dient te worden.

TIJDELIJKE (EXTRA) MAATREGELEN I.V.M. CORONA VIRUS : Tot nader order is de toegang tot alle edities van Pasar 2.0 festival uitsluitend mogelijk middels het bij de ingang tonen van een vaccinatiebewijs, corona ap of negatief sneltest bewijs van minder dan 24 uur oud bij aankomst.

Meet & Greet @ Pasar 2.0 festival en koop hier jouw entrebewijzen

Totaal

Scroll naar top