Pasar 2.0 festival

kom genieten van … de heerlijkste lekkernijen exotische tropische vibes vet live entertainment super gezellige sfeer leuke wereldse markt volop kindervermaak zomerse ambiance biertje, wijntje of cocktail

©  2021 – Pasar 2.0 festival – KvK nr.  41100198

geen Pasar 2.0 festival maar wel dansen voor iedereen

Gezien de enorme danslust bij velen van de bezoekers die kwamen naar de Pasar 2.0 festivals in Utrecht en Breda hebben wij gemeend om in samenwerking met Indomusic United in de wintermaanden heel kleinschalig gezellige (dans)koempoelans te organiseren zodat hiermee ook de binding en saamhorigheid onder het trouwe bezoekerspubliek en alle volgers van Pasar 2.0 festival blijven bestaan.

Daarom kan iedereen zondag 31 oktober dan ook vanaf 14.00 uur terecht in Rijen bij clubhuis De Vijf Eiken aan de Oosterhoutseweg 55 voor een hele gezellige (dans)koempoelan. Hier zullen onder andere onze huisartiesten Gordon Smith, de Bintang Bali Rockers, Vic & friends en Brown Sugar optreden en uiteraard zijn er ook lekkere hapjes en maaltijden verkrijgbaar in onze snack corner.

Het is niet nodig om een QR-code of vaccinatiebewijs te laten zien omdat het een buurthuis en geen horeca zaak is, echter er mogen maximaal 80 bezoekers in de voorverkoop worden toegelaten.

VOL = VOL, dus wees er heel snel bij !!!

De entreekaarten à € 6,00 p.p. kan je hieronder online bestellen. Deze dienen wel meteen via iDeal afgerekend te worden.

Telefonisch kaarten bestellen à € 8,50 per stuk kan eventueel ook via het nummer

085 – 0515710

(kaarten afhalen tussen 13.30 en 14.00 uur, daarna worden ze doorverkocht)

 

Kaarten aan de deur zijn indien het nog niet uitverkocht is verkrijgbaar à € 10,00. Hiervoor geldt, dat de bezoekers die kaarten in de voorverkoop hebben gekocht of telefonisch besteld hebben te allen tijde wel voor gaan bij het verkrijgen van toegang.

Meet & Greet @ Pasar 2.0 festival koempoelan en koop hier direct online entreekaartenTotaal

Scroll naar top